Prijs vanaf € 27.519

Hyundai KONA Hybrid

De hybride wacht

Prijs vanaf € 27.519

Topmodel, nu onder hoogspanning.

De nieuwste telg van de KONA-familie gebruikt elektrisch vermogen om meer afstand af te leggen met een liter benzine. En dat alles zonder dat u een batterij hoeft op te laden of uw rijstijl hoeft te veranderen. De KONA Hybrid is uitgerust met een benzine- én een elektromotor, die samen een uitstekend brandstofverbruik en een lagere uitstoot opleveren.

Energiestroom.

 

Afhankelijk van de rijsituatie schakelt de KONA Hybrid naadloos tussen debenzinemotor en de elektromotor. Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotorte vertragen. De energie die zo in de accu wordt opgeslagen, zorgt vervolgens voor de aandrijving van de elektromotor als hulp bij het accelereren, op hellingen en bij lage snelheid.

 

Brandstofbesparing en verlaging van de uitstoot: ECO-DAS.

De uitstekende brandstofefficiëntie en de lage CO2-uitstoot van de nieuwe KONA Hybrid worden bevorderd door het ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Wanneer er een route in het navigatiesysteem wordt ingevoerd, analyseert dit voorspellende energiebeheersysteem de route, waarbij gebruik wordt gemaakt van topografische gegevens om een optimale mix in te stellen van vermogen uit de batterij en brandstof uit de motor. 

Head-updisplay (HUD)

Met zijn voortreffelijke lichtsterkte voor een optimale zichtbaarheid helpt het head-updisplay uw veiligheid te behouden door belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatie-instructies en veiligheidswaarschuwingen van de hulpsystemen precies in uw blikveld te projecteren.

Nieuw digitaal informatiecluster

Het optionele 4,2“ lcd-scherm, dat optimaal is geplaatst naast de snelheidsmeter en de hybride meter, die op zijn beurt het laden en ontladen van de batterij toont, geeft de bestuurder belangrijke informatie, zoals de toestand van de batterij en de energiestroom, de status van de actieve veiligheidsvoorzieningen, het resterende brandstofbereik en het brandstofverbruik, navigatie-instructies en de buitentemperatuur.

Galerij