Prijs vanaf € 13.499

Hyundai i10

Go Big!

Prijs vanaf € 13.499

Ga uw gang. Zie het gerust groots.

Het zijn de kleine dingen in het leven die een groot verschil maken. De volledig nieuwe i10, bijvoorbeeld. Met zijn frisse, expressieve design en gigantische selectie spitstechnologie geeft deze slimme reisgezel u alle stijl en flexibiliteit om het groots te zien: Go Big.

Ontdek de wereld van de i10

Dynamisch en stijlvol.

Vloeiende lijnen en gespierde contrasten geven de volledig nieuwe i10 een dynamisch design waarmee hij als geen ander uitblinkt in zijn klasse.

Met al zijn vloeiende lijnen en gespierde contrasten springt de dynamische nieuwe look van de volledig nieuwe i10 onmiddellijk in het oog. Vooraan maken het brede zwarte radiatorrooster en de gestroomlijnde koplampen een erg sportieve eerste indruk. En in het stijlvolle nieuwe interieur wordt u verwelkomd door de frisse patronen, texturen en de nieuwste multimediatechnologie met hun strakke en moderne uitstraling.

 

Uitgebreide actieve veiligheidstechnologie

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, beschikt de volledig nieuwe i10 over een van de meest uitgebreide pakketten qua actieveveiligheidstechnologie in zijn klasse – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Geniet van toonaangevende connectiviteit

Met het grootste scherm in zijn klasse en geavanceerde connectiviteitsfuncties zoals Bluelink® en Smart Device Integration blijft u eenvoudig verbonden. Bluelink® laat u uw wagen bedienen met uw telefoon of stem dankzij online stemherkenning.

Galerij